Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε ταραχή ο Τσαβούσογλου – Δίχως διπλωματία και δίχως θέσεις καταρρέει και απειλεί την Κύπρο

Σε ταραχή ο Τσαβούσογλου – Δίχως διπλωματία και δίχως θέσεις καταρρέει και απειλεί την Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ηττημένος διπλωματικά ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος πήγε στη Διάσκεψη για το Κυπριακό για να την υπονομεύσει, δίχως θέσεις και δίχως προτάσεις παρά μόνο με τουρκική αδιαλλαξία, σε αδιέξοδο εξαιτίας της στείρας ανύπαρκτής εξωτερικής πολιτικής του, προσπάθησε να δημιουργήσει τετελεσμένα, ή να εκβιάσει, δηλώνοντας ότι αυτές οι συνομιλίες για το Κυπριακό είναι οι τελευταίες.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι «δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις για πάντα».

Πρόσθεσε επίσης ότι «αυτή η διάσκεψη για την Κύπρο είναι η τελική και θα πρέπει να υπάρχει ένα συμπέρασμα σε αυτό το γύρο στο Κραν Μοντάνα», ζητώντας από την ελληνοκυπριακή ηγεσία να φέρει «αποδεκτές προτάσεις» στο τραπέζι!. Δηλαδή να αποδεχτούν Ελλάδα και Κύπρος την παραμονή κατοχικού στρατού στο νησί και μετατροπή της Κύπρου σε προτεκτοράτο, πράγμα που δεν θα συμβεί ποτέ!

Τέλος σε ότι αφορά την αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων από το νησί, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η Άγκυρα δεν θα μπορούσε να δεχθεί λύση με «μηδενικά στρατεύματα» στην Κύπρο.

Η τουρκική αδιαλλαξία και κουτοπονηριά σε όλο της το μεγαλείο, η νεο-οθωμανική αμετροέπεια σε ταραχή, η νευρική Τουρκία σε λιγότερο από δύο 24ωρα διπλωματικής πίεσης κατέρρευσε και παραληρεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr