Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη ακαδημαϊκός σε επιχείρηση της τουρκικής αστυνομίας κατά του PKK

Συνελήφθη ακαδημαϊκός σε επιχείρηση της τουρκικής αστυνομίας κατά του PKK
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η τουρκική αντιτρομοκρατική αστυνομία συνέλαβε σήμερα το πρωί 10 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τον ακαδημαϊκό Φικρέτ Μπασκάγια, σε επιχείρηση που πραγματοποίησε με στόχο μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Ο Μπαρίς Γιαρκάντας βουλευτής του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) έγραψε στο Twitter ότι ο 77χρονος Μπασκάγια, λέκτορας και συγγραφέας, συνελήφθη στο σπίτι του στην Άγκυρα περίπου στις 06.30 τοπική ώρα και ότι η αστυνομία κατάσχεσε ορισμένα προσωπικά του αντικείμενα.

Σύμφωνα με το Ανατολή, συνολικά έχουν εκδοθεί 17 εντάλματα σύλληψης για ανθρώπους που κατηγορούνται ότι βοηθούν το PKK και ότι διαδίδουν την προπαγάνδα της οργάνωσης αυτής στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Για τον Ερντογάν Ελλάδα και Τουρκία έχουν πολλές διαφορές – «Δεν πρέπει να αγνοούμε άλλα αμφιλεγόμενα σημεία εστιάζοντας σε μία και μόνο διαφορά»

Συνεχίζονται οι «επιτυχίες» Μητσοτάκη – Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν θα θέσει στον Μητσοτάκη τον διαμοιρασμό του πλούτου της Ανατ. Μεσογείου

Βελόπουλος για επίσκεψη Ράμα: Η ΝΔ έκανε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι

Le Figaro: Οι φασίστες Τούρκοι Γκρίζοι Λύκοι στη Γαλλία απειλούν βουλευτή, Αρμένιους, Έλληνες και Κούρδους

Εφρίν/Αφρίν: Τούρκοι και τζιχαντιστές ύψωσαν μνημείο τουρκικής κατοχής εκεί όπου στεκόταν ο αδριάντας του Κάουα του Σιδερά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr