Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιβεβαίωση tribune: Η Χαμάς παραδέχεται ότι εκτέλεσε Παλαιστίνιους στη Γάζα

Επιβεβαίωση tribune: Η Χαμάς παραδέχεται ότι εκτέλεσε Παλαιστίνιους στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όταν την Τρίτη μόνο το tribune στην Ελλάδα δημοσίευσε την είδηση ότι η Χαμάς εκτέλεσε Παλαιστίνιους στη Γάζα, με την κατηγορία της συνεργασίας με το Ισραήλ, δηλαδή οι ισλαμοφασίστες της τουρκόφιλης Χαμάς εκτέλεσαν άμαχους που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για το καθεστώς στη Λωρίδα, κάποιοι μας αμφισβήτησαν.

Σήμερα, Τετάρτη, η Χαμάς και υπό το βάρος των αποκαλύψεων πολλών Μέσων, μεταξύ των οποίων και το δικό μας, παραδέχτηκε ότι εκτέλεσε Παλαιστίνιους κατοίκους της Γάζας και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας, βεβαίως επικαλούμενη ότι οι άνθρωποι αυτοί ήταν συνεργάτες του Ισραήλ.

Η αλήθεια είναι, ότι στο ισλαμοφασιστικό καθεστώς που έχει επιβάλλει η ακροδεξιά ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς στη Γάζα, όποιος έχει διαφορετική άποψη από τη Χαμάς κατηγορείται ως συνεργάτης του Ισραήλ και εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν δίκη!

Συγκεκριμένα, ο ένοπλος βραχίονας της Χαμάς εκτέλεσε Παλαιστίνιους με την κατηγορία ότι βοηθούσαν το Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου της Γάζας, όπως έγραψε την Τρίτη ο ιστότοπος Majd, που πρόσκειται στην ισλαμιστική οργάνωση.

Αυτοί οι “συνεργάτες βοήθησαν τον εχθρό” να εντοπίσει καινούριους στόχους και “εκτελέστηκαν αφού συνελήφθησαν επειδή έδωσαν στον εχθρό πληροφορίες για την αντίσταση και τα μέλη της” εξήγησε ο ιστότοπος, επικαλούμενος έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας του παλαιστινιακού θύλακα, χωρίς να τον κατονομάσει.

Ο Majd διευκρίνισε ότι οι εκτελέσεις έγιναν από τις Ταξιαρχίες Αλ Κάσαμ, την ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς. Δεν έχει γίνει γνωστό όμως ο ακριβής αριθμός των “συνεργατών” του Ισραήλ που εκτελέστηκαν.

Σύμφωνα με τη χθεσινή μας ανάρτηση, η Χαμάς εκτέλεσε 20 κατοίκους της συνοικίας Σετζάγια που τόλμησαν να διαδηλώσουν εναντίον της.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου, από παλαιότερη εκτέλεση Παλαιστίνιου από τη Χαμάς με την κατηγορία του “συνεργάτη του Ισραήλ”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραήλ: Έπληξε 40 στόχους της Χεζμπολάχ στο Λίβανο με αεροσκάφη και πυροβολικό

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Γεραπετρίτης: «Η ΕΕ και οι χώρες του Κόλπου οφείλουν να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις στη Μέση Ανατολή»

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο Σταϊνμάγερ στην Τουρκία με πολιτική ατζέντα… και ντονέρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr