ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λίβανος, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Ο Τράμπ απαιτεί τον άμεσο τερματισμό του πολέμου στο Ιράν - Προθεσμία μίας εβδομάδας στο Ισραήλ
Πέθανε ο Κούρδος ηγέτης Σαλίχ Μουσλίμ - Οτσαλάν: «Ο Σαλίχ Μουσλίμ είναι πλέον αθάνατος»
Κατάρριψη αμερικανικού αεροσκάφους ανεφοδιασμού στο Ιράκ, ενώ το Ιράν «κηρύσσει τον πόλεμο» στην παγκόσμια ναυσιπλοΐα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ παγκόσμια δύναμη! Κάλεσμα στους Ιρανούς για επανάσταση
ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης διέγραψε τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο - To «κατηγορώ» της Χαριλάου Τρικούπη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποσύρθηκαν την Πέμπτη από την πόλη Άρσαλ του Λιβάνου, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που είχαν εισβάλλει την Παρασκευή κι ενεπλάκησαν σε μάχες με τον λιβανέζικο στρατό.
Ωστόσο, οι μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους έχουν πάρει μαζί τους αιχμαλώτους δεκάδες Λιβανέζους στρατιώτες, τους οποίους και κρατούν ως ομήρους.
Την αποχώρηση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους πέτυχαν οι σαλαφιστές σεΐχηδες που διαπραγματεύονταν με τους τρομοκράτες. Οι ίδιοι σεΐχιδες υποστηρίζουν ότι θα πετύχουν και την απελευθέρωση των Λιβανέζων στρατιωτών που κρατούνται αιχμάλωτοι.
Από τις μάχες των προηγούμενων ημερών σκοτώθηκαν 17 Λιβανέζοι στρατιώτες, δεκάδες τζιχαντιστές και πολλοί άμαχοι.
Στα χέρια των ημίτρελων ισλαμοφασιστών κρατούνται 19 στρατιώτες και 20 αστυνομικοί.
Οι απώλειες των αμάχων σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ είναι 38 νεκροί και 268 τραυματίες. Η φωτογραφία της χτυπημένης από τη μάχη Άρσαλ, είναι από τη Daily Star του Λιβάνου.























































