Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νταβούτογλου: Το Ισραήλ βεβηλώνει το Ισλάμ όπως οι Έλληνες

Νταβούτογλου: Το Ισραήλ βεβηλώνει το Ισλάμ όπως οι Έλληνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με μια απίστευτη επίθεση, που θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο σκληροί τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Ακούστε τι είπε το δεξί χέρι του χαλίφη Ερτνογάν κατά την διάρκεια της επίσκεψή του στην Προύσα, που τώρα οι Τούρκοι την αποκαλούν Μπούρσα.

“Όπως στα χρόνια της κατοχής (εννοεί οι Έλληνες κατά την Μικρασιατική εκστρατεία) μπήκαν μέσα στο ταφικό μνημείο του Οσμάν Γκαζί στην Μπούρσα με τις μπότες τους, έτσι τώρα και αυτοί (Ισραηλινοί) προσπάθησαν να μπουν στο ιερό τέμενος Αλ Ακσά με τις μπότες τους. Όπως τότε οι δυνάμεις μας στην Μπούρσα τους εμπόδισαν (τους Έλληνες) να μπουν μέσα, έτσι τώρα θα εμποδίσουν τις δυνάμεις κατοχής (το Ισραήλ) να μπουν μέσα, τόσο οι Παλαιστίνιοι όσο και όλοι οι μουσουλμάνοι θα εναντιωθούν”.

Ουσιαστικά ο Αχμέτ Νταβούτογλου καλεί σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά του Ισραήλ αλλά και κατά της Ελλάδας, αφού οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι βέβηλοι του Ισλάμ και οι Ισραηλινοί ακολουθούν τα βήματά μας.

Όπως καταλαβαίνετε η Τουρκία που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της με τους Κούρδους να έχουν ντε φάκτο μπει στον δρόμο του αυτόνομου Κουρδιστάν, Νταβούτογλου και Ερντογάν που έχουν βρεθεί στη γωνία από τις ΗΠΑ λόγω των στενών δεσμών με το Ισλαμικό Κράτος, παίζουν το πρώτο και το τελευταίο χαρτί που έχουν: τον μουσουλμανικό φονταμενταλισμό.

Την ημέρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός μετείχε στο Εθνικό Συμβούλιο στην Κύπρο, ενώ είχαν προηγηθεί πολύ σημαντικές επισκέψεις από Αμερικανούς και Ισραηλινούς κορυφαίους κυβερνητικούς παράγοντες στο νησί, και λίγες ώρες πριν επισημοποιηθεί στο Κάιρο ο άξονας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ – Αιγύπτου δεν είναι τυχαίο ότι πήγε ο Αχμέτ Νταβούτογλου στην Προύσα για να κάνει τον ιστορικό συσχετισμό της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Ουσιαστικά και ξεκάθαρα απειλεί με ιερό πόλεμο την Ελλάδα και το Ισραήλ.

Για το τέλος σας κρατήσαμε και μια συμβολικής αξίας πληροφορία.

Η Προύσα ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από το 1335 έως 1413.

Για να μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι οι κινήσεις του καθεστώτος Ερντογάν δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ισλαμική αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr