ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή στο Ισραήλ για τη σφαγή στη Συναγωγή (φωτογραφίες)

Οργή στο Ισραήλ για τη σφαγή στη Συναγωγή (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οργή απλώνεται σε όλο το Ισραήλ για την τρομοκρατική επίθεση δύο Αράβων τζιχαντιστών την Τρίτη το πρωί σε συναγωγή στα Ιεροσόλυμα.

Οι τρομοκράτες οπλισμένοι με όπλα, μαχαίρια και τσεκούρια έσφαξαν τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους οχτώ, εκ των οποίων οι τέσσερις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

synagogi-1

Ο αναπληρωτής υπουργός θρησκευτικών υποθέσεων του Ισραήλ, Ελί Μπεν Νταχάν (Eli Ben-Dahan) σε δηλώσεις του στο ισραηλινό σάιτ Arutz Sheva ζήτησε οι οικογένειες των τρομοκρατών να εξοριστούν από το Ισραήλ (οι τρομοκράτες ήταν Άραβες Ισραηλινοί πολίτες).

Ο Μπεν Νταχάν προέτρεψε ακόμα τα σπίτια των τρομοκρατών να κατεδαφιστούν και να μην επιτραπεί να χτιστούν ξανά ως παραδειγματισμό για όσους σκεφτούν στο μέλλον να σκοτώσουν ξανά Εβραίους.

Παράλληλα, σε όλο το Ισραήλ, οργανώνονται διαδηλώσεις και συλλαλητήρια διαμαρτυρίας.

synagogi-4

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας όμως σχεδιάζεται και στη Νέα Υόρκη, έξω από τα γραφεία της Παλαιστινιακής Διπλωματικής Αποστολής στα Ηνωμένα Έθνη. Να σημειωθεί ότι οι τρεις νεκροί διατηρούσαν και αμερικανική υπηκοότητα ενώ ο τέταρτος διατηρούσε και τη βρετανική.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

«Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ: Ο ισραηλινός στρατός θα αποχωρήσει από τη Γάζα μόνο μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς

Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο

Πακιστάν: 14 νεκροί από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε συγκέντρωση κατά του εξτρεμισμού

Οι Τούρκοι «τρέμουν» τη συμμαχία Ισραήλ-Κύπρου και συνδέουν το Κυπριακό με τη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr