ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαθεσιμότητα, Πανεπιστήμια, Πρυτάνεις, Σύνοδος των Πρυτάνεων των Ελληνικών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με «λουκέτο» κινδυνεύουν τα Πανεπιστήμια, προειδοποίησαν εκ νέου οι πρυτάνεις σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, λόγω έλλειψης προσωπικού από την διαθεσιμότητα.
Την ίδια στιγμή οι διοικητικοί υπάλληλοι, οι οποίοι απεργούν για το μέτρο της διαθεσιμότητας, πρότειναν να κλείσουν τα πανεπιστήμια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
«Προειδοποιούμε ότι θα κλείσει de facto το πανεπιστήμιο. Κι όταν συμβεί αυτό, κανείς δεν θα μπορεί εκ των υστέρων να αναρωτηθεί γιατί έκλεισε» ανέφερε ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου και προεδρεύων της Συνόδου των Πρυτάνεων, Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο οποίος κάλεσε τους υπουργούς Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη να «τα βρουν μεταξύ τους» στο θέμα της διαθεσιμότητας.
Οι πρυτάνεις ζήτησαν την ανάκληση της κοινής υπουργικής απόφασης για τη διαθεσιμότητα.























































