ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Συρία,


















































Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού - Κέρδισε τον Ρομπέρτο Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων
Τραμπ: «Υπάρχει μια αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφός μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο που μαίνεται στη Συρία, από την έναρξή του, ενώ αρρώστιες και επιδημίες απλώνονται στη χώρα εξαιτίας της έλλειψης φαρμάκων και περίθαλψης, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Οι νεκροί του πολέμου, από τον Μάρτιο του 2011 που ξεκίνησε, υπολογίζονται σε περισσότεροι από 200.000.
Το Σύστημα Υγείας της Συρίας έχει καταρρεύσει. Περισσότερα από τα μισά δημόσια νοσοκομεία ή έχουν καταστραφεί ή βρίσκονται εκτός λειτουργίας. Αυτό σημαίνει ότι οι αρρώστιες και οι επιδημίες είναι πλέον ανεξέλεγκτες.
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση της Συρίας, όπου μπορεί, απαγορεύει την ιατροφαρμακευτική βοήθεια σε περιοχές που ελέγχουν οι τζιχαντιστές με το επιχείρημα ότι τα φάρμακα δεν θα πάνε στον λαό αλλά στους ενόπλους.























































