ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «βρώμικη εκστρατεία» κατά της Τουρκίας, κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.
Με αφορμή την έντονη κριτική που ασκείται στην Άγκυρα για τις συλλήψεις αντιπάλων του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η ΕΕ προχωρεί σε «μία εκστρατεία δυσφήμισης εις βάρος της κυβέρνησής μας και της χώρας μας».
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΕ έχει καταγγείλει τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους και γενικότερα στην ελευθερία του Τύπου, επισημαίνοντας ότι η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με σκοπό την ένταξή της Τουρκίας στην ΕΕ εξαρτάται από τον σεβασμό που δείχνει στους δημοκρατικούς κανόνες.























































