ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας ανήλικος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον εθνικό δρόμο Τρίπολης – Καλαμάτας, λίγο μετά τη σήραγγα στο ύψος του Καλογερικού.
Οι γονείς και το ένα παιδί τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ η μητέρα βρίσκεται στο χειρουργείο.
Αιτία για το θανατηφόρο αυτό τροχαίο είναι οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Είναι ενδεικτικό πως σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στην ορεινή Πελοπόννησο υπάρχει ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη.
Οι οδηγοί, σύμφωνα με την τροχαία, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.























































