ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: ΣΟΚ στην Τουρκία από τον ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό - «Η Τουρκία σκύβει το κεφάλι μόνο όταν είσαι
Ελλάς-Ισραήλ συμμαχία: Συνάντηση Δημητρίου Χούπη και Εγιάλ Ζαμίρ στην Ιερουσαλήμ - Σε νευρικό κλονισμό η Τουρκία
Το Ιράν σχεδιάζει να χτυπήσει Βαλκάνια και Κύπρο αν ο Τραμπ διατάξει νέα κλιμάκωση του πολέμου
Peace is not deterrence: "You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have...
Το «γιουσουφάκι» των Τούρκων, ο Τομ Μπάρακ, «εργάζεται» για τη δημιουργία ενός μηχανισμού αποτροπής συγκρούσεων μεταξύ του Ισραήλ, της Tουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είναι αντιληπτό ότι το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου αισθάνεται την αποπνικτική ανάσα της ρωσικής αρκούδας, αλλά αυτό δεν νομιμοποιεί κανέναν τους, επειδή αποφάσισαν να κάνουν “επανάσταση”, να ανατρέψουν τον εκλεγμένο Πρόεδρο της χώρας τους (ο Γιανουκόφσκι δεν παραιτήθηκε ποτέ) και να εγκαθιδρύσουν εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς, τώρα να δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν τη Ρωσία, αλλά θέλουν και τη βοήθεια άλλων.
Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο πρέσβης της Ουκρανίας στον ΟΗΕ Γιούρι Σεργκέγιεβ και συγκεκριμένα “η Ουκρανία προετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της ενάντια στην Ρωσία, αλλά θα ζητήσει και τη βοήθεια άλλων κρατών, εάν η Μόσχα διευρύνει τη στρατιωτική της δραστηριότητα”, δήλωσε στο CNN.
«Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ότι έχουμε την ικανότητα να αμυνθούμε, όπως άλλωστε αποφασίστηκε σήμερα στο κοινοβούλιο και προετοιμαζόμαστε γι΄αυτό» είπε ο Σερκέγιεβ και πρόσθεσε ότι: «Εάν τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίσουν να αυξάνουν τις δυνάμεις τους ώρα με την ώρα, είναι λογικό να ζητήσουμε στρατιωτική και άλλου είδους υποστήριξη».
Κοίτα θράσος οι ναζίδες της Ουκρανίας. Δεν τους αρκεί που θα κάνουν τη χώρα τους σφαγείο, θέλουν να προκαλέσουν και παγκόσμια σύρραξη!























































