ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα χέρια της αστυνομίας ο Χριστόδουλος Ξηρός

Στα χέρια της αστυνομίας ο Χριστόδουλος Ξηρός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Ο δραπέτης καταζητούμενος μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», συνελήφθη στην Ανάβυσσο λίγο πριν μπει στο σπίτι που προφανώς χρησιμοποιούσε σαν κρησφύγετο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε το σπίτι του επικηρυγμένου με ένα εκατομμύριο ευρώ δραπέτη, ο οποίος κυκλοφορούσε μεταμφιεσμένος φορώντας ξανθιά περούκα και ψεύτικο μούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι, αλλά ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν προέβαλλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και αμέσως οδηγήθηκε στον δωδέκατο όροφο της ΓΑΔΑ.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός θεωρείται δραπέτης από τις 6 Ιανουαρίου του 2014, ημέρα που θα έπρεπε να επιστρέψει στη φυλακή μετά την άδεια που είχε πάρει.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία για το ποιοι έκρυβαν τον τρομοκράτη έναν ολόκληρο χρόνο, για το αν ετοίμαζε κάποιο χτύπημα και φυσικά να συγκεντρώσουν πληροφορίες προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη και των υπολοίπων της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άρειος Πάγος για Γιωτόπουλο: «Αμετανόητος και επικίνδυνος» – Γιατί επιστρέφει στη φυλακή

Πίσω στη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος με απόφαση του Αρείου Πάγου

Προφυλακιστέος ο 37χρονος τζιχαντιστής Παλαιστίνιος που συνελήφθη ως μέλος της Χαμάς

Οι ελληνικές Αρχές αναζητούν το δίκτυο «φίλων» του 37χρονου τζιχαντιστή της Χαμάς

Αυτός είναι ο 37χρονος «Μ» μέλος της Χαμάς που συνελήφθη στην Κρήτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr