ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Επενεξέταση” για την αποχώρηση των ξένων στρατευμάτων από το Αφγανιστάν

“Επενεξέταση” για την αποχώρηση των ξένων στρατευμάτων από το Αφγανιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν, Ασράφ Γκάνι, δήλωσε την Κυριακή σε συνέντευξη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ίσως θα έπρεπε να «επανεξετάσουν» την επιμήκυνση του χρονοδιαγράμματος που αφορά στην αποχώρηση των συμμαχικών στρατευμάτων υπό την ηγεσία των ΗΠΑ που έχουν απομείνει στη χώρα έως το τέλος του 2016.

«Οι προθεσμίες συγκεντρώνουν το νου. Ωστόσο, οι προθεσμίες δεν θα πρέπει να είναι δόγματα», δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή του δικτύου CBS, «60 Λεπτά» ερωτηθείς για το θέμα.

«Αν και οι δύο πλευρές, ή, σε αυτή την περίπτωση, οι εταίροι έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους και η πρόοδος είναι πραγματική, τότε θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να επανεξετάσουν την προθεσμία», δήλωσε ο πρόεδρος του Αφγανιστάν.

Ερωτηθείς εάν έθεσε ο ίδιος προσωπικά το ζήτημα στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ο Γκάνι απάντησε: «Ο πρόεδρος Ομπάμα με γνωρίζει καλά. Δεν χρειάζεται να τα λέμε μεταξύ μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr