ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
Pizza Fan: Πάνω από 35 εκατ. ευρώ η φοροδιαφυγή και 150 εκατ. ευρώ τα κέρδη που δεν δηλώθηκαν
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Προφυλακιστέος ο Παπαπέτρου για τους στημένους αγώνες – Πώς δικαιολόγησε τα 820.000 ευρώ
Άστραψε και βρόντηξε ο Φαραντούρης: Εγκληματικά απούσα η ΕΕ απ' την προστασία των Ελληνορθόδοξων στη Μέση Ανατολή
Pizza Fan: «Ενδέχεται να έχει δημιουργηθεί σύγχυση στον υπολογισμό του τζίρου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανακοινώθηκαν από το Ποτάμι οι υποψήφιοι που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος, του οποίου ηγείται ο Σταύρος Θεοδωράκης. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται πολιτικά πρόσωπα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.
Τη μάχη των εκλογών θα δώσουν στην Α’ Αθήνας, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Λυκούδης, η Αννυ Ποδηματά και ο πανεπιστημιακός Περικλής Βαλλιάνος.
Στη Β΄ Αθήνας στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνονται ο τέως γ.γ. Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, οι βουλευτές Ψαριανός και Τατσόπουλος, η Αθηνά Δρέττα που άνηκε στο ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Αμυράς.
Στην Θεσσαλονίκης κατεβαίνει υποψήφια η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Πέγκας και η Νιόβη Παυλίδου.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι υποψήφιος στα Χανιά και στη Β’ Πειραιώς, ενώ το ψηφοδέλτιο Επικρατείας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.
























































