ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, “για τις εκλεκτικές συγγένειες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα”, όπως τις χαρακτηρίζει και την κατάσταση στη Βενεζουέλα.
«Τα μοντέλα πρότυπα για τον κ. Τσίπρα αποδεικνύονται, για άλλη μια φορά, καταστροφικά και καταδεικνύουν τι πρέπει να αποφύγουν οι Έλληνες.
Ο κ. Τσίπρας δήλωνε ότι “η Βενεζουέλα αποτελεί ένα μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να αφήσουμε πίσω το καπιταλιστικό μοντέλο που κυριαρχεί σήμερα στην Ευρώπη”.
Από χθες, λοιπόν, στο μοντέλο Τσίπρα, τη Βενεζουέλα, τα σούπερ μάρκετ και τα παντοπωλεία τα φρουρεί ο στρατός και η κυβέρνηση Μαδούρο απαγορεύει στους καταναλωτές να ψωνίζουν πάνω από δύο φορές την εβδομάδα (!).
Και όλα αυτά τα δημιουργούν οι σύντροφοι του κ. Τσίπρα, το Ενωμένο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί εκλεκτική συγγένεια.
Μετά από αυτό, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να εξαπατά τον ελληνικό λαό», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.























































