ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φωτογραφίες,


















































Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύουμε αποδείξεις ότι το Ισλαμικό Κράτος στέλνει τους τραυματίες του για νοσηλεία στην Τουρκία.
Οι φωτογραφίες που θα δείτε αναρτήθηκαν στο Twitter την Παρασκευή το μεσημέρι.
Στο Δημόσιο Νοσοκομείο της πόλης Ούρφα στην Τουρκία (το ελληνικό όνομα της πόλης είναι Ἀντιόχεια ἡ ἐπὶ Καλλιρρόης ή Έδεσσα), που βρίσκεται κοντά στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας και ο πληθυσμός της είναι κουρδικός και αραβικός, τραυματίες τζιχαντιστές νοσηλεύονται σαν να μην… τρέχει τίποτα!
Όπως καταγγέλλεται στο Twitter οι τζιχαντιστές βρίσκονται στο δωμάτιο 723.
Η Τουρκία όχι μόνο υποστηρίζει και εξοπλίζει το Ισλαμικό Κράτος αλλά και νοσηλεύει τους τζιχαντιστές που τραυματίζονται στη μάχη.
Η χώρα – τρομοκράτης των Ερντογάν και Νταβούτογλου συνεχίζει να γράφει τη Δύση στα παλαιότερα των υποδημάτων της και να δίνει άσυλο και γιατριά στους τρομοκράτες που απειλούν να φέρουν τον τζιχάντ στις πόλεις της Ευρώπης.























































