ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δραγασάκης: “Κανένα πρόβλημα με μισθούς και συντάξεις”

Δραγασάκης: “Κανένα πρόβλημα με μισθούς και συντάξεις”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν υπάρχει κίνδυνος για ταμειακό πρόβλημα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα των Συντακτών.

«Διεκδικούμε καθαρή νίκη, σαφή εντολή, για να σταλεί ένα ισχυρό δημοκρατικό μήνυμα και μέσα και έξω από τη χώρα», επισημαίνει ο Γιάννης Δραγασάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών τονίζει ότι «στρατηγικός μας στόχος ήταν και παραμένει μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική συμμαχία», επιτίθεται κατά του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι «έχει μείνει απελπιστικά μόνος και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του κόμματος υπογραμμίζει πως «η διαπραγμάτευση δεν θα γίνει με την τρόικα, αλλά με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και το ΔΝΤ».

«Δεν υπάρχει κίνδυνος για ταμειακό πρόβλημα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνει ο κ. Δραγασάκης, προσθέτοντας πως «τα ποσά για τους μισθούς για το πρώτο τετράμηνο και του ΕΚΑΣ για ολόκληρο τον χρόνο έχουν ήδη πιστωθεί στους σχετικούς λογαριασμούς του προϋπολογισμού. Δεν πρέπει όμως να υπάρξει χαλάρωση στην είσπραξη εσόδων ούτε υπερβάσεις στο σκέλος των δαπανών κατά την προεκλογική περίοδο. Το θέμα, σε κάθε περίπτωση, δεν προσφέρεται για κινδυνολογία. Διότι αν τα ταμεία βρεθούν άδεια, δεν φταίει αυτός που τα παραλαμβάνει αλλά εκείνοι που τα παραδίδουν άδεια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Θέλουμε να είμαστε κυβερνώσα αριστερά και όχι αριστερά της διαμαρτυρίας»

Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 – Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ

Tην εφαρμογή για όλους τους δανειολήπτες της ρύθμισης του νόμου Κατσέλη ζητά η αντιπολίτευση

Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ – Τι γίνεται με Σαμαρά

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...