ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοκρατική Παράταξη, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Μιχάλης Καρχιμάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ΠΑΣΟΚ,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις καταγγελίες περί υπονόμευσης του Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο επανέρχεται ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Β’ Αθήνας, Μιχάλης Καρχιμάκης.
Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στον Βήμα 99,5, ο ίδιος ήταν αυτήκοος μάρτυρας της προτροπής του κ. Βενιζέλο προς τον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και μετά να «πάρουν» το κόμμα από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα ο κ. Καρχιμάκης είπε: «Όταν ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο και προσπαθούσα να πείσω τον Κουρουμπλή να ψηφίσει, για να πάρουμε τη δόση των 9 δισ. και να μην υπάρχουν προβλήματα τα Χριστούγεννα, ο κ. Βενιζέλος ήρθε και μου είπε να καθίσω πιο πέρα και κάθισα και τον άκουσα να λέει στον κ. Κουρουμπλή: ‘Ψήφισε, για να του πάρουμε το κόμμα’.
Βεβαίως το άκουσα και μου το επιβεβαίωσε ο κ. Κουρουμπλής. Δεν υπήρχε λόγος να διαγραφεί βουλευτής, υπήρχε πλεόνασμα βουλευτών και μπορούσε κάποιος να έχει μια διαφορετική άποψη. Ο νόμος θα πέρναγε. Αλλά μη λέει ο κ. Βενιζέλος ότι ο Παπανδρέου τους διέγραψε. Ήμουν παρών και στο περιστατικό που είπε στον κ. Παπανδρέου στο γραφείο του να τους διαγράψει”.
























































