ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πολιτικό αδιέξοδο στο Ισραήλ δείχνει νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα Νετανιάχου, αλλά χωρίς πλειοψηφία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αντεπίθεση περνά το Κρεμλίνο λίγες μόνο ώρες μετά την προειδοποίηση των ΗΠΑ για ενδεχόμενες οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, απειλώντας ότι κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε «κραχ του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος».
Ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Σεργκέι Γκλαζίεφ δήλωσε σήμερα ότι αν η Ουάσιγκτον επιβάλει κυρώσεις στη Μόσχα εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης, η Ρωσία είναι πιθανόν να αναγκασθεί να εγκαταλείψει το δολάριο ως νόμισμα αναφοράς και να αρνηθεί να αποπληρώσει τα δάνειά της προς τις αμερικανικές τράπεζες.
Ο Γκλαζίεφ, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνά από τον Βλάντιμιρ Πούτιν για τη διατύπωση σκληρών θέσεων, ανέφερε επίσης ότι εάν η Ουάσινγκτον παγώσει τα περιουσιακά στοιχεία ρωσικών επιχειρήσεων και ιδιωτών, η Μόσχα θα συστήσει στους κατόχους αμερικανικών αξιών να τις πουλήσουν.























































