ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που είχαν οι υπουργοί Εξωτερικών από την Ουκρανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Ρωσία σημειώθηκε πρόοδος σχετικά με την κρίση στα ανατολικά ουκρανικά εδάφη, ενώ επετεύχθη συμφωνία για την οριοθέτηση ζωνών ασφαλείας μεταξύ των φιλορώσων ανταρτών και των δυνάμεων του Κιέβου, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ.
Οι υπουργοί των 4 χωρών σημείωσαν «αισθητή πρόοδο» κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, δήλωσε ο Σταϊνμάγερ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι επετεύχθη συμφωνία βάσει της οποίας προσδιορίστηκε μια διαχωριστική γραμμή από όπου θα πρέπει να αποσυρθεί το βαρύ πυροβολικό.























































