ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συρία: Επίθεση από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία

Συρία: Επίθεση από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισραήλ, Συρία, Υψίπεδα του Γκολάν,

Κατά τη διάρκεια της νύκτας, την Τρίτη, η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε επιδρομές εναντίον στόχων στο συριακό έδαφος, έπειτα από μια ημέρα έντασης στα υψίπεδα του Γκολάν.

“Νωρίτερα, ρουκέτες έπεσαν στο Γκολάν. Ως απάντηση, ο ισραηλινός στρατός επιτέθηκε πριν από λίγο εναντίον βάσεων πυροβολικού του συριακού στρατού”, αναφέρει ο στρατός σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πρωινές ώρες την Τετάρτη.

“Ο στρατός θεωρεί τη συριακή κυβέρνηση υπεύθυνη για όλες τις επιθέσεις που προέρχονται από την επικράτειά της και θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να υπερασπισθεί τους ισραηλινούς πολίτες”, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του στρατού Πίτερ Λέρνερ.
Τουλάχιστον δύο ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από το συριακό Γκολάν έπεσαν χθες στην περιοχή των υψωμάτων που κατέχει το Ισραήλ, το οποίο απάντησε αμέσως με το πυροβολικό του.

Δεν αναφέρθηκαν θύματα από την ισραηλινή πλευρά. Δεν είναι γνωστό ποιός εκτόξευσε τις ρουκέτες από τη Συρία.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός είχε προειδοποιήσει την Τετάρτη πως το Ισραήλ είναι έτοιμο να απαντήσει “με σφοδρότητα” και πως “αυτοι που παίζουν με τη φωτιά θα κάψουν τα δάχτυλά τους”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιωματούχος των Εμιράτων (ΗΑΕ) διαψεύδει ότι ο Μοχάμεντ μπιν Ζάγεντ Αλ Ναχιάν προειδοποίησε τον Νετανιάχου για επίθεση μεγάλης κλίμακας πριν από την 7η Οκτωβρίου

Πώς Ρωσία, Κίνα και Κατάρ πείθουν τη Δύση να στραφεί εναντίον του εαυτού της

Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ

Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ

Ισραηλινή Πρεσβεία: Ο δεσμός μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας είναι μία φιλία αιώνων – Η δεξίωση της Πνινάτ Γιανάι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr