ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ολομέτωπη επίθεση έγινε κατά της χώρας μας και από την υπουργό Άμυνας της Γερμανίας, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, για την στάση που τηρεί στο Ουκρανικό ζήτημα, απειλώντας ότι η Ελλάδα ρισκάρει τη θέση της στο ΝΑΤΟ με την προσέγγιση προς τη Ρωσία, πιστοποιώντας ότι δεν είναι μόνο το πεδίο της οικονομίας που η Γερμανία έχει βάλει στο στόχαστρο την Ελλάδα.
Μάλιστα προειδοποιεί ότι «όποιος ζητεί αλληλεγγύη, πρέπει και να φέρεται αλληλέγγυα».
Η Φον Ντερ Λάιεν, σε συνέντευξή της η οποία θα δημοσιευθεί την Πέμπτη στη «Sueddeutsche Zeitung» ενόψει της συνάντησης των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «παρ’ όλες τις διαφωνίες για οικονομικά και κοινωνικά θέματα, η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να διακινδυνεύσει την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της σε ότι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η οποία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δεκαετιών».
























































