ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Δραγασάκης, Γιάννης Στουρνάρας, Καταθέσεις, Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζες,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι απολύτως ασφαλείς , διαβεβαίωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, μετά την συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.
Ο κεντρικός τραπεζίτης μετά την ενημέρωση που έκανε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για τις τελευταίες εξελίξεις στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, δήλωσε ότι «Η ρευστότητα των τραπεζών είναι απολύτως διασφαλισμένη» , όπως «απολύτως ασφαλείς είναι και οι καταθέσεις αλλά και σε απόλυτο έλεγχο και οι εκροές».
Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα με τη απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η ρευστότητα που διοχετεύει η ΕΚΤ στις τράπεζες θα γίνεται μέσω του μηχανισμού ELA.
Ακόμη ο κ. Στουρνάρας διευκρίνισε ότι η απόφαση της ΕΚΤ, να μην αποδέχεται τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου για την παροχή ρευστότητας από τις 11 Φεβρουαρίου, μπορεί να αρθεί στο μέλλον, όπως έγινε και στο παρελθόν, εφόσον η χώρα μας καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές.























































