Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απόστολος Γκλέτσος: “Τον Τσίπρα δεν τον εκτιμούσα και δεν τον εκτιμώ”

Απόστολος Γκλέτσος: “Τον Τσίπρα δεν τον εκτιμούσα και δεν τον εκτιμώ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η πολιτική Μαφία μας έφερε σε ένα τέτοιο σημείο που ο πρόεδρος του 15μελούς φαντάζει έστω και στιγμιαία Μεσσίας» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος αναφερόμενος στο πολιτικό γίγνεσθαι και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ενώ, πρόσθεσε για τη νέα κυβέρνηση «δεν πείθει η κυβέρνηση, σύντομα θα υποχρεωθεί να αναδιπλωθεί».

Ερωτηθείς ο Απόστολος Γκλέτσος για το νέο πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα δήλωσε «δεν τον εκτιμούσα και δεν τον εκτιμώ».

Ο Απόστολος Γκλέτσος κάνοντας τη δική του προσπάθεια σε αυτές τις εκλογές, κατεβαίνοντας με το κόμμα ‘Τελεία’ επεσήμανε τα εξής για το μέλλον του κόμματος «η ‘Τελεία’ θα συνεχίσει να υπάρχει, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, έξω από τη Βουλή βεβαίως. Θα πάμε σε Συνέδριο, θα συνεχίσουμε κανονικότατα, θα είμαστε έτοιμοι και παρόντες πάντα».

«Η προτεραιότητα στη χώρα είναι η παραγωγή πλούτου.Όλοι τους και προεκλογικά δεν μίλησαν για παραγωγή πλούτου. Μίλησαν για διαχείριση και μόνο. Το πώς θα διαχειριστούμε να αποπληρώσουμε αυτά που χρωστάμε. Και όλοι ασχολούνται με αυτό»επεσήμανε ο αρχηγός του κόμματος ‘Τελεία’, αναφέροντας συγκεκριμένους τρόπους που υποστηρίζει το κόμμα του για την παραγωγή πλούτου στην Ελλάδα.

Τέλος ερωτηθείς ο κ. Γκλέτσος για τα λεγόμενά του πως δεν θα είναι ποτέ βουλευτής δήλωσε »είμαι ομαδικός παίκτης. Μ’ αρέσει η ομάδα.Μ’ αρέσει να είμαι ο play maker της ομάδος, ή ο coach ένα από τα δύο.Δεν μου αρέσει να ανταγωνίζομαι τους συμπαίκτες μου και δεν θέλω τους συνεργάτες μου να τους ανταγωνίζομαι» και κατέληξε «μ’ αρέσει να μ’ αγαπάνε και να με σέβονται».

Πηγή: radio1d.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Μια πρόταση για την ενίσχυση της διαφάνειας και τον έλεγχο του δημόσιου χρήματος

Τσίπρας για ναυάγιο στη Χίο: Καμία συγκάλυψη – Η κυβέρνηση ειδικεύεται στις πολιτικές συσκότισης

Σάββατο 07/02 ο Αλέξης Τσίπρας στα Ιωάννινα για την «ΙΘΑΚΗ» και όχι μόνο

Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Σύσταση ομάδας επεξεργασίας κειμένου θέσεων για τη σύγκλιση της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας

Αλέξης Τσίπρας για νεκρούς φιλάθλους ΠΑΟΚ: «Οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...