ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναγιώτης Νικολούδης, Φοροδιαφυγή,


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη - Για τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν επιθυμούμε να οδηγήσουμε ανθρώπους στη φυλακή, αλλά να εισπράξουμε όσα δικαιούται το κράτος» τονίζει σε συνέντευξή του ο Παναγιώτης Νικολούδης, προειδοποιώντας ότι «αν δεν δεχθούν αυτό που τους προτείνουμε, θα υποστούν τις συνέπειες και τις κυρώσεις».
Ο Παναγιώτης Νικολούδης, υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, μιλώντας στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» αναφορικά με τη μέθοδο είσπραξης φόρων από την εκτεταμένη φοροδιαφυγή, σχολιάζει: «Το ποσό των 2,5 δισ ευρώ που ελπίζουμε να εισπράξουμε είναι η βάση μας, αφού οι έλεγχοι συνεχίζονται και φαίνεται ότι θα είναι με ανοδική πορεία».
«Όταν κάποιος παραδεχθεί το χρέος του στην Εφορία, πρέπει αμέσως να κάνει συμπληρωματική δήλωση. Δεν είναι φιλοσοφία μου να οδηγούνται στην φυλακή. Πρέπει όμως όσοι δεν πληρώνουν, να γνωρίζουν τις κυρώσεις, όπως δέσμευση της περιουσίας, ή τις κακουργηματικές ποινικές διώξεις και βεβαίως τις προσαυξήσεις που θα πληρώσει ο παραβάτης έτσι ή αλλιώς», αναφέρει ο κ. Νικολούδης.
Πηγή:www.reporter.gr
























































