ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε ο δήμαρχος ΑΘηναίων Γιώργος Καμίνης ανταποδίδοντας τα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του ο πρώην δήμαρχος και συνυποψήφιός του στις επερχόμενες εκλογές, Νικήτας Κακλαμάνης, σχετικά με την διαχείριση των οικονομικών του δήμου.
«Δεν δέχομαι μαθήματα από τον κ. Κακλαμάνη», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι «ο κ. Κακλαμάνης για να πληρώσει τους μισθούς παραμονές των εκλογών χρειάστηκε να δανειστεί».
«Το ζήτημα είναι τα λεφτά που έχεις πώς τα διαχειρίζεσαι. Με λιγότερα λεφτά συντηρούμε περισσότερο κόσμο. Αυτή τη στιγμή ο δήμος συντηρεί 20.000 ανθρώπους», είπε ο κ. Καμίνης.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κακλαμάνης εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Καμίνη κάνοντας λόγο για «μύθο νοικοκυρέματος» από μέρους του νυν δημάρχου, ενώ υποστήριξε ότι ο ξεκίνησε τη θητεία του με 30 εκατ. ευρώ «προίκα», ότι οι δαπάνες για μισθολογικό κόστος (λόγω ενιαίου μισθολογίου, απολύσεων συμβασιούχων, συνταξιοδότησης και κινητικότητας-διαθεσιμότητας) μειώθηκαν κατά 118 εκατ. ευρώ τα έτη 2011-2013, οι αμοιβές των αιρετών μειώθηκαν λόγω «Καλλικράτη» κατά 500.000 ευρώ και οι κοινωνικές παροχές μειώθηκαν συνολικά κατά 38,5 εκατ. ευρώ.
























































