ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμπού Ντάμπι, Πάνος Καμμένος,


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Η Κίμπερλι εκτίμησε ιδιαίτερα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Αλέξη Τσίπρα για μία ευημερούσα Ανατολική Μεσόγειο
Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία - Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οπλισμένος με ένα πιστόλι 9 mm ο Πάνος Καμμένος κατάφερε να εξοντώσει 4 τρομοκράτες στο Αμπού Ντάμπι αφήνοντας άφωνους τους Αμερικανούς που τον παρακολουθούσαν να ρίχνει και να βρίσκει τους στόχους του.
Πριν αρχίσει το… τρολάρισμα, σπεύδουμε να αποσαφηνίσουμε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν συμμετείχε σε κάποια ειδική αποστολή ενάντια σε τζιχαντιστές. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξολόθρευσε τους τρομοκράτες σε αίθουσα προσομοίωσης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης μιας αμερικανικής εταιρείας η οποία συμμετέχει με προηγμένο σύστημα εξομοιωτών στην έκθεση INDEX 2015 στο Αμπού Ντάμπι.
O υπουργός δέχτηκε την πρό(σ)κληση Αμερικανού ειδικού και με ένα πιστόλι των 9 mm κατάφερε να στείλει στον… Παράδεισο συνολικά 4 τρομοκράτες επιδεικνύοντας εκπληκτικά ρεφλέξ.
Χαρακτηριστικό είναι ότι πλωτάρχης που συμμετείχε και αυτός στην εξομοίωση σώθηκε δύο φορές από τα εικονικά πυρά των τρομοκρατών από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος του κάλυπτε τα νώτα του, αναγκάζοντας τον Αμερικανό εκπαιδευτή να φωνάζει ενθουσιασμένος “υποτίθεται ότι εσύ προστατεύεις τον υπουργό και όχι ο υπουργός εσένα”.
Βέβαια το στέλεχος του Πολεμικού μας Ναυτικού πέτυχε μια πολύ δύσκολη βολή, την πιο δύσκολη σε αυτές τις επιχειρήσεις, με “βολή” από το Μ-4 που είχε “ανάμεσα στα φρύδια” ενός τρομοκράτη που χρησιμοποιούσε εικονικά μια κοπέλα σαν ανθρώπινη ασπίδα.
“Βολές” έκανε και ο Α/ΓΕΝ Ε. Αποστολάκης και με σημαντική επιτυχία άνω του 50% στη δύσκολη – για πιστόλι- σε απόσταση των 50 μέτρων.
























































