ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ομοφυλόφιλοι, Χρήστος Θηβαίος,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο γνωστός ερμηνευτής, Χρήστος Θηβαίος, σχετικά με την οικογένειά του και τα παιδικά του χρόνια.
Όπως εξομολογείται στην εκπομπή “JoinUs” που θα προβληθεί στον ΣΚΑΙ αύριο, Σάββατο, «Όλοι οι συγγενείς μου ήταν ηθοποιοί και μουσικοί. Οι γονείς μου ήταν ηθοποιοί μπουλουκιών».
«Ο πιο γνωστός της οικογένειας ήταν ο θείος μου, ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο «πύραυλος» στις ταινίες με τον Θανάση Βέγγο», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Όπως διηγείται ο Χρ. Θηβαίος, ο πατέρας του ήταν τενόρος της λυρικής και μετά ερωτεύτηκε τη μητέρα του και μπήκε στο μπουλούκι.
«Γνώρισα μια μεγάλη οικογένεια. Είναι σαν να υπάρχουν δεσμοί αίματος, συνείδησης. Είναι συγγενής μου ο Κώστας Βουτσάς, η Μάρθα Καραγιάννη, η Σόφη Ζαννίνου».
«Με μεγάλωσε ένα γκέι ζευγάρι. Λόγω του ότι μέναμε σε κοινόβια, όπως το σπίτι του ηθοποιού στη Βούλα, έφτασα σε πολύ μεγάλη ηλικία για να συνειδητοποιήσω ότι είναι κοινωνικά κατακριτέο να έχεις ομοφυλοφιλική προτίμηση. Μου φαίνονταν πάρα πολύ φυσικό».























































