ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν την Κυριακή 1η Μαρτίου από την ημέρα που δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έπεφταν νεκροί από σφαίρες καλάσνικοφ αδίστακτων κακοποιών στη περιοχή του Ρέντη.
Στη μνήμη των άτυχων Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη τελέστηκε το πρωί της Κυριακής τρισάγιο στο τόπο της τραγωδίας, στην οδό Περικλέους από τον Όμιλο Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας και το Σωματείο Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.
Στο τρισάγιο παρευρέθησαν συγγενείς και φίλοι των αδικοχαμένων παιδιών, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., εκατοντάδες συνάδελφοί τους εκ των οποίων οι περισσότεροι από την ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά και κάτοικοι της περιοχής.
Όλοι τους δεν ξέχασαν και βρέθηκαν στο σημείο για να αποτίσουν φόρο τιμής και να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη των δύο που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.
Μετά το τρισάγιο όλοι μαζί έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και βροντοφώναξαν «Αθάνατοι».























































