ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λεσβία μουσουλμάνα βασάνισε μέχρι θανάτου την κόρη της γιατί ήταν… δαιμονισμένη!

Λεσβία μουσουλμάνα βασάνισε μέχρι θανάτου την κόρη της γιατί ήταν… δαιμονισμένη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια λεσβία μουσουλμάνα κρίθηκε την Τετάρτη ένοχη από βρετανικό δικαστήριο για την κατηγορία ότι βασάνισε μέχρι θανάτου την 8χρονη κόρη της με τη βοήθεια της ερωμένης της που έχει εμμονή με τους βρικόλακες.

Η Πόλι Τσόουντχαρι (Polly Chowdhury) πείσθηκε ότι η κόρη της Αΐσα Άλι (Ayesha Ali) ήταν δαιμονισμένη από τη λεσβία ερωμένη της Κικί Μουντάρ (Kiki Muddar).

Η Κικί Μουντάρ ξελόγιασε την Πόλι, που ήταν γειτόνισσά της, την έπεισε να χαλάσει τον γάμο της, την έκανε ερωμένη της και στο τέλος την έβαλε να σκοτώσει την κόρη της.

koritsi

Η Μουντάρ έχει ψύχωση με τους βρικόλακες. Μάλιστα έπεισε την Πόλι να δαγκώνει το ίδιο της το παιδί στην πλάτη, μεταξύ των άλλων βασανιστηρίων που οδήγησαν στον θάνατο της μικρής τον Αύγουστο του 2013.

Οι δύο γυναίκες υποχρέωναν το μικρό κορίτσι να κάνει κρύα μπάνια, την τάιζαν μέχρι να αρρωστήσει και την έσερναν στα πατώματα.

Η Πόλι Τσόουντχαρι πείσθηκε ότι εάν βασάνιζε το παιδί της δεν θα επέτρεπε στις πύλες της κόλασης να ανοίξουν.

Στο άψυχο κορμί του παιδιού υπήρχαν 56 τραύματα ενώ το μοιραίο χτύπημα που το σκότωσε το δέχτηκε στο κεφάλι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι

Το Ιράν απάντησε στις αμερικανικές προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου

Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος

Βρετανία: Το Εργατικό Κόμμα «βράζει» – 22 βουλευτές ζητούν «καρατόμηση» του Κιρ Στάρμερ

Το Ηνωμένο Βασίλειο μετακινεί πολεμικό πλοίο πληρέστερα στον Κόλπο για αποστολή προστασίας της ναυσιπλοΐας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr