ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αφρική, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μπόκο Χαράμ, Νίγηρας, Νιγηρία, Τζιχαντιστές, Τσαντ,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αφρικανικής Μπόκο Χαράμ ότι συντάσσεται με το Ισλαμικό Κράτος, οι στρατοί του Τσαντ και του Νίγηρα εξαπέλυσαν την Κυριακή μεγάλη κοινή επίθεση ενάντια στους τζιχαντιστές.
Οι στρατοί του Τσαντ και του Νίγηρα χτύπησαν τους τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ μέσα στο έδαφος της Νιγηρίας.
Είναι η πρώτη φορά που στρατεύματα του Νίγηρα εισέρχονται βαθιά στα εδάφη της Νιγηρίας, ενώ το Τσαντ έχει ήδη στείλει στρατεύματα σε βάθος πολλών χιλιομέτρων εντός της βορειοανατολικής Νιγηρίας κι έχει ανακτήσει εδάφη από την τζιχαντιστική οργάνωση κοντά στα σύνορα Νιγηρίας – Καμερούν.
Στρατιωτικές πηγές του Νίγηρα ανέφεραν ότι οι στρατιώτες του έπληξαν θέσεις των ενόπλων της ισλαμιστικής οργάνωσης στην πολιτεία Μπόρνο της Νιγηρίας έχοντας εισέλθει μέσω της νοτιοανατολικής περιοχής κοντά στην Ντίφα.























































