Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο βασιλιάς Αμπντάλα επανέλαβε ότι ξεκίνησε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο βασιλιάς Αμπντάλα επανέλαβε ότι ξεκίνησε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας δήλωσε την Τρίτη ότι η ισλαμοφοβία το μόνο που καταφέρνει είναι να ισχυροποιεί το Ισλαμικό Κράτος.

Απευθυνόμενος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο βασιλιάς Αμπντάλα διαβεβαίωσε ότι η χώρα του θα πολεμήσει μέχρι τέλους τους τζιχαντιστές, ενώ επανέλαβε την άποψή του ότι ο πόλεμος ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, λέγοντας ότι στη μάχη ενάντια στην τρομοκρατία το Ισλαμικό Κράτος δεν αποτελεί απειλή μόνο για το Ιράκ και τη Συρία, αλλά για τη Μέση Ανατολή και ολόκληρο τον κόσμο.

Ο βασιλιάς Αμπντάλα εξέφρασε τη θλίψη του για τις χριστιανικές κοινότητες που έχουν στοχοποιηθεί από το Ισλαμικό Κράτος, λέγοντας ότι το να στοχοποιείς μειονότητες στην περιοχή ισούται με έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει διαπράξει μαζικές σφαγές εις βάρος θρησκευτικών μειονοτήτων. Αρχικά έσφαζε τους Κούρδους Γιαζίντι (ηλιολάτρες – μιθραϊστές) και στη συνέχεια πέρασε στο κυνήγι χριστιανών μονοφυσιτών. Χριστιανοί μονοφυσίτες ήταν οι 21 Αιγύπτιοι Κόπτες που αποκεφάλισε στη Λιβύη, όπως και χριστιανοί μονοφυσίτες είναι οι δεκάδες Ασσύριοι που απήγαγε στη βορειοανατολική Συρία και κρατά ομήρους.

Αναφερόμενος στον πόλεμο στη Συρία, ενημέρωσε ότι η Ιορδανία έχει δεχτεί 1.400.000 Σύρους πρόσφυγες στο έδαφός της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Το Ισραήλ διευρύνει τις χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ, δηλώνει ο αρχηγός του στρατού

Ισραήλ: «Μόλις ξεκίνησε» η εκστρατεία κατά της Χεζμπολάχ

Ισραήλ: Νεκρός χρηματοδότης της Χαμάς σε πλήγμα στον Λίβανο

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr