ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

6 στους 10 Έλληνες αποδέχονται ότι “η κυβέρνηση δεν μπορούσε να πετύχει περισσότερα”

6 στους 10 Έλληνες αποδέχονται ότι “η κυβέρνηση δεν μπορούσε να πετύχει περισσότερα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποδέχονται τα αποτελέσματα των χειρισμών της κυβέρνησης, έξι στους δέκα Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Αυγή».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε το διάστημα 5-11 Μαρτίου, 59% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους για τη συμφωνία του Eurogroup, η κυβέρνηση «μάλλον δεν μπορούσε να κερδίσει περισσότερα», έναντι ποσοστού 36%, που θεωρούν ότι «μάλλον μπορούσε να κερδίσει περισσότερα».

Στους θετικά διακείμενους έναντι των χειρισμών της κυβέρνησης, συμπεριλαμβάνονται δύο στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ένας στους δύο της ΝΔ, η πλειοψηφία του Ποταμιού και του ΚΚΕ, αλλά και 56% των ψηφοφόρων της ΧΑ.

Σε ποσοστό 51% οι ερωτηθέντες αποδέχονται τη συμφωνία, δηλώνοντας πως η Ελλάδα δεν βγήκε από αυτήν ούτε κερδισμένη, ούτε χαμένη, ενώ 20% θεωρούν ότι η χώρα βγήκε «μάλλον κερδισμένη», με 23% εξ΄αυτών να δηλώνουν ότι βγήκε «μάλλον χαμένη».

Στο ερώτημα αν «ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επιτύχει την οικονομική ανάκαμψη της χώρας», περισσότεροι από πέντε στους δέκα ερωτηθέντες (53%) απαντούν θετικά, ενώ ως προς την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει ποσοστό 63% έναντι 19% του Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...