ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η “μετριοπαθής” συριακή αντιπολίτευση, όπως ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός FSA και άλλοι αντικαθεστωτικοί που κινούνται στα όρια του τζιχαντισμού, καταγγέλλουν ότι κυβερνητικά στρατεύματα πραγματοποίησαν επίθεση με χημικά, κατά την οποία σκοτώθηκαν έξι άνθρωποι στη βορειοδυτική Συρία και γιατροί ανήρτησαν βίντεο που δείχνουν μικρά παιδιά να υποφέρουν με σοβαρά συμπτώματα ασφυξίας.
Στην επίθεση λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκαν βόμβες με αέριο χλωρίου. Υπενθυμίζουμε ότι η συριακή κυβέρνηση παλαιότερα απέρριψε κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες έκανε χρήση χημικών όπλων στον τετραετή αυτόν πόλεμο.
Συριακή στρατιωτική πηγή δήλωσε ότι δεν έχει καμιά πληροφόρηση για την επίθεση αυτή που φέρεται να πραγματοποιήθηκε στο χωριό Σαρμίν της επαρχίας Ιντλίμπ.
Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ανάμεσα στους έξι νεκρούς είναι ένας άνδρας, η σύζυγός του και τα τρία παιδιά τους οι οποίοι πέθαναν μετά τη διαρροή χημικού αερίου από βόμβες-βαρέλια.
Ανεξάρτητες ειδησεογραφικές πηγές επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση της Συρίας δεν είχε κανένα λόγο να χτυπήσει με χημικά όπλα, τη στιγμή που το κλίμα στη διεθνή κοινότητα ως προς τον Άσαντ αλλάζει υπέρ του, με τις ΗΠΑ να δείχνουν διατεθειμένες να αποδεχτούν την ύπαρξή του και να ανοίξουν και κάποιο διάλογο με την κυβέρνηση της Συρίας.
Ποιος έχει συμφέρον από ένα τέτοιο χτύπημα; Θα λέγαμε εκείνος που θέλει πάση θυσία να εξολοθρεύσει τον Άσαντ για να απλώσει την κυριαρχία του στη Μέση Ανατολή… Ποιος είναι αυτός; Ένας είναι ο ημίτρελος στην ανατολική Μεσόγειο που νομίζει ότι είναι και σουλτάνος… Αυτός…























































