ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Η Ελλάδα έχει τον γηραιότερο στόλο οχημάτων στην ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
34χρονη «ξερίζωσε» από την κοιλιά εγκύου το έμβρυο και το έκλεψε, αλλά δυστυχώς το παιδάκι δεν επέζησε.
Η αποτρόπαια αυτή εγκληματική ενέργεια έγινε στην κωμόπολη Λόνγκμοντ, στα βόρεια του Ντένβερ, στο Κολοράντο.
Η 34χρονη δολοφόνος είχε βάλει μια μικρή αγγελία στην οποία ανέφερε ότι πωλούσε μεταχειρισμένα βρεφικά ρούχα.
Η έγκυος, ηλικίας 26 ετών, είδε την αγγελία και πήγε στο σπίτι της γυναίκας όπου δέχτηκε την επίθεση.
Το θύμα κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι «είδαν μια γυναίκα που την είχαν ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει στο στομάχι», είπε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.
Χειρουργήθηκε και επέζησε, όμως το μωρό της δεν στάθηκε το ίδιο τυχερό.
«Μάθαμε κατόπιν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος και ότι της είχαν αρπάξει το μωρό της. Την μεταφέραμε στο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε και αναμένεται ότι θα αναρρώσει πλήρως», πρόσθεσε.
Η ύποπτη εντοπίστηκε στο ίδιο νοσοκομείο όπου είχε πάει έχοντας μαζί της το νεκρό μωρό.
Είχε δηλώσει στην υποδοχή ότι γέννησε στο σπίτι της αλλά το παιδί της δεν επέζησε.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι θύμα και δράστης δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους.























































