ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ισπανοί μας απειλούν: Καμιά πληρωμή χωρίς μέτρα – Θέλουν τον Σαμαρά

Οι Ισπανοί μας απειλούν:  Καμιά πληρωμή χωρίς μέτρα – Θέλουν τον Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών Λουίς ντε Γκίντος, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά εχθρικός προς την νέα ελληνική κυβέρνηση, ενώ επαίνεσε την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά.

Μιλώντας στους Financial Times, ο υπουργός της δεξιάς κυβέρνησης Ραχόι, δήλωσε ότι η Ευρωζώνη δεν θα προχωρήσει σε καμία πληρωμή προς την Ελλάδα, μέχρι την ψήφιση και την εφαρμογή όλων των μεταρρυθμίσεων.

“Δεν θα υπάρξει καμία εκταμίευση πριν επιβεβαιωθεί πραγματικά ότι οι μεταρρυθμίσεις έχουν εγκριθεί και εφαρμοσθεί. Αυτή είναι η προσέγγιση”, δήλωσε ο ισπανός υπουργός Οικονομικών, αναφερόμενος στην συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.

“Κανείς δεν μπορεί να παραβιάζει τους κανόνες. Θα ήταν αποτυχία για την Ελλάδα ή οποιοδήποτε άλλο μέλος να εγκαταλείψει τη ζώνη του ευρώ. Αλλά θα ήταν αντίστοιχη, ή και ακόμη μεγαλύτερη, αποτυχία η παραβίαση των κανόνων μας”, είπε, προσθέτοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να επιστρέψει στην πολιτική της προηγούμενης κεντρο-δεξιάς κυβέρνησης.

“Το θέμα είναι να επιστρέψει η Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης. Πώς θα γίνει αυτό; Πρέπει να το επιτύχουμε μέσω μέτρων με στόχο την ανταγωνιστικότητα, την αύξηση της παραγωγικότητας, την καταπολέμηση των ολιγοπωλίων και των μονοπωλίων, την εφαρμογή αποτελεσματικού φοροεισπρακτικού συστήματος και ενός πραγματικού προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων”, δήλωσε επίσης ο Λουίς ντε Γκίντος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Alco: Καθιερώνει μονοψήφια διαφορά από τη ΝΔ η ΕΛΑΣ του Τσίπρα

Χρήστος Σπίρτζης: «Δεν αποδέχομαι τη βουλευτική έδρα»

Απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στη «λάσπη»: Καλά ξεμπερδέματα κύριε Μητσοτάκη στη δεξιά πολυκατοικία

Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ

Μετωπική Σαμαρά με Μαξίμου: Ζητά παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...