ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αλεχάντρα Ομάνια Ρουίς είναι δημοσιογράφος από τη Κολομβία και εργάζεται στο περιοδικό «Soho» στη πατρίδα της, είναι δε και φανατική φίλαθλος της ομάδας Κούκουτα η οποία διεκδικούσε σε αγώνα μπαράζ την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία της χώρα της.
Η Αλεχάντρα προκειμένου να δώσε ένα ακόμα κίνητρο στους παίκτες της αγαπημένης της ομάδας τους υποσχέθηκε πως θα έκανε στριπτίζ και θα πόζαρε γυμνή, σε περίπτωση που θα εξασφάλιζαν την άνοδο.
Η Κουκούτα τα κατάφερε απέναντι στην Ντεπόρτες Κουίντο (1-0,3-3) και η σέξι δημοσιογράφος απόδειξε πως ξέρει να κρατάει το λόγο της!























































