ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένοπλοι εισέβαλαν στα γραφεία του κόμματος Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη

Ένοπλοι εισέβαλαν στα γραφεία του κόμματος Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο ένοπλοι εισήλθαν στα γραφεία του τουρκικού ισλαμιστικού κόμματος AKP, του κόμματος του Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως μεταδίδει το BBC, το οποίο επικαλείται την τουρκική τηλεόραση, ο ένας από τους δύο ενόπλους εθεάθη να ανεμίζει μια σημαία που μοιάζει με την τουρκική από παράθυρο των γραφείων.

akp

Το περιστατικό έρχεται λίγες ώρες μετά την αιματηρή ομηρία στα δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης του εισαγγελέα Σελίμ Κιράζ από μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP-C.

Η εξάωρη ομηρία της Τρίτης έληξε με δύο μέλη της οργάνωσης νεκρά και τον εισαγγελέα να μεταφέρεται βαθιά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε βίντεο από το νέο περιστατικό:

Για προσπάθεια υπονόμευσης της ειρηνευτικής διαδικασίας με τους Κούρδους αυτονομιστές έκανε λόγο ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή την εισβολή ενόπλου σε γραφεία του κυβερνώντος Κόμματος Δημοκρατίας και Ανάπτυξης στην Κωνσταντινούπολη.

Η αστυνομία συνέλαβε τον ένοπλο εντός των γραφείων του AKP στη συνοικία Καρτάλ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτοκινητοπομπή αναχώρησε από τη Δυτ. Λιβύη για τη Γάζα – Τουρκικός στολίσκος με «ακτιβιστές» πλέει προς τη Γάζα

Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ

Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο

Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως

Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr