ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε τι είπε η Βίκυ Σταμάτη μετά την παράδοσή της στην Αστυνομία

Διαβάστε τι είπε η Βίκυ Σταμάτη μετά την παράδοσή της στην Αστυνομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά από αρκετές ώρες περιπλάνησης, η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε πολύ κοντά από το Δρομοκαϊτειο Νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη περιφερόταν άσκοπα επί ώρες και κατέληξε στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι.

Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν έχει πάρει τα φάρμακά της, ενώ έλεγε συνεχώς «τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου».

Την κυρία Σταμάτη παρέλαβαν από το σημείο όπου βρέθηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος , ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης και αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το Βήμα το πρώτο πράγμα που φέρεται να τους είπε η κυρία Σταμάτη είναι «θέλω να δω το παιδί μου έστω για λίγο».

Οταν ρωτήθηκε πώς έφυγε είπε πως «περπατούσα όλη τη νύχτα κοντά στο νοσοκομείο, περιπλανιόμουνα με σκοπό να πάω στο παιδί μου. Οταν κουράστηκα βρήκα καταφύγιο στην εκκλησία». Στην εκκλησία μάλιστα είδε δύο παιδιά και λίγο πριν πάει ο εισαγγελέας τους ρώτησε πως τα λένε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Δολοφονία στη Σύρο: Σε κατ’οίκον περιορισμό ο 41χρονος, ελεύθερη υπό όρους η 30χρονη

Κρήτη: Εισβολή Παλαιστίνιων σε ξενοδοχείο που έμεναν Ισραηλινοί

Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ «ήταν σε υπερδιέγερση, δεν λύγιζε με τίποτα»

Σύρος: Νέα στοιχεία για τον φόνο της διασώστριας του ΕΚΑΒ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr