Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πετροπόλεμος μεταξύ διαδηλωτών και εργαζομένων στις Σκουριές

Πετροπόλεμος μεταξύ διαδηλωτών και εργαζομένων στις Σκουριές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πετροπόλεμος ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στις Σκουριές, όπου πραγματοποιούνται δύο “αντίπαλες” συγκεντρώσεις από μεταλλωρύχους από την μια και από πολίτες που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού από την άλλη.

Πολίτες – διαδηλωτές και εργαζόμενοι – μεταλλωρύχοι βρέθηκαν αντιμέτωποι και επιδόθηκαν ακόμη και σε πετροπόλεμο μεταξύ τους, με την αστυνομία να εμπλέκεται και να επιχειρεί να διαλύσει τις συγκεντρώσεις με ρίψη δακρυγόνων.

Μέλη των επιτροπών αγώνα ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, που είχαν μεταβεί το πρωί στη θέση «Χοντρό Δέντρο» μαζί με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη, απωθήθηκαν από μεταλλωρύχους, εγκαταλείποντας και αυτοκίνητα με τα οποία είχαν μεταβεί στο σημείο, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών.

Οι μεταλλωρύχοι καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν επίθεση πρώτοι, ενώ το αντίθετο ισχυρίζονται οι διαδηλωτές.

Μάλιστα υπήρξαν και τραυματισμοί ευτυχώς ελαφράς μορφής.

Μέχρι το μεσημέρι η κατάσταση παρέμενε τεταμένη σε δύο σημεία, στις Σκουριές και στον κόμβο της Μ. Παναγίας με τους διαδηλωτές απέναντι και την αστυνομία ανάμεσά τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε αποκλεισμό του λιμανιού της Μυτιλήνης προχώρησαν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου

«Ράλι» για χρυσό και χρυσή λίρα στην Ελλάδα – Που «πέταξαν» οι τιμές

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με σκληρότερη καταστολή σε περίπτωση νέων διαδηλώσεων

Έχουν ενεργοποιηθεί ιρανικοί «εν υπνώσει θύλακες» στην Αμερική;

Εκρήξεις κοντά στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr