ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αποκαλύπτουν οι “κοριοί” της ΕΛΑΣ στην υπόθεση Γιακουμάκη

Τι αποκαλύπτουν οι “κοριοί” της ΕΛΑΣ στην υπόθεση Γιακουμάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βαγγέλης Γιακουμάκης,

Τις συγκλονιστικές συνομιλίες των «σκληρών της Κρήτης» κατέγραψαν κοριοί της ΕΛΑΣ, το διάστημα που όλη η Ελλάδα έψαχνε να βρει τι έχει συμβεί με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στις τηλεφωνικές συζητήσεις που καταγράφηκαν, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, οι έξι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που φέρονται να πρωτοστατούσαν στο bullying κατά του 20χρονου φοιτητή, ακούγονται να λένε μεταξύ άλλων:

«Οι μ…….. πάνε να μας φορτώσουν την αυτοκτονία του Βαγγέλη», «εμείς τι φταίμε, μας μπλέκουν άδικα», «ακούνε όλες τις διαδόσεις του κόσμου», «γιατί τα φορτώνουν όλα σ’ εμάς;», «δεν κάναμε τίποτα, μόνο πλάκα», «εμείς τον ψάχναμε και τώρα μας κατηγορούν», «παίζαμε με τον Βαγγέλη και μας βγάζουν τραμπούκους», είναι μερικές από τις εκατοντάδες φράσεις που καταγράφηκαν.

Τα άτομα που χειρίζονταν τους κοριούς, έστελναν τα δεκάδες CDs στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Οι εν λόγω συνομιλίες όλες αυτές τις ημέρες απομαγνητοφωνούνται από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ώστε το υλικό να συμπληρωθεί στην ογκώδη δικογραφία.

Όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες δεν προκύπτουν προς το παρόν ύποπτες αναφορές, που θα μπορούσαν να αναδεικνύουν προσπάθειες συγκάλυψης εγκληματικής ενέργειας ή συμφωνίας κοινών θέσεων χειρισμού της υπόθεσης.

Κοριοί μπήκαν στα τηλέφωνα νεαρών που είχαν φοιτήσει στην Γαλακτοκομική Σχολή τον προηγούμενο χρόνο, ανάμεσα στους οποίους και ο φαντάρος, που φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο στην παρέα των «σκληρών». Παράλληλα επισυνδέσεις έγιναν και στα τηλέφωνα νεαρών από την νέα φοιτητική περίοδο.

Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση, είναι πως όλοι οι παραπάνω νεαροί είχαν συνομιλίες μεταξύ τους την περίοδο καταγραφής αυτών των συνομιλιών.

Μετά το Πάσχα, αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από τους έξι συμφοιτητές του Βαγγέλη, από τους γονείς, την αδερφή, τον αδερφό του και την κοπέλα με την οποία ο σπουδαστής επιθυμούσε να συνάψει ερωτική σχέση.

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής, κ. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης αναμένεται επίσης μετά το Πάσχα, να λάβει το σύνολο των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων και να ολοκληρώσει την έκθεσή του προκειμένου και αυτή να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Πηγή : Ελεύθερος Τύπος

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέντε Τούρκοι συνελήφθησαν για διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης στα Εξάρχεια – Έβγαλαν πάνω από 200.000 ευρώ

Τέμπη: Στο Ειδικό Δικαστήριο Τριαντόπουλος, Αγοραστός και τρεις ακόμη για το μπάζωμα

Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος

Νίκαια: Τέλος η ομηρία με 44χρονη γυναίκα – Η ΕΚΑΜ συνέλαβε τον άνδρα που την κρατούσε

Νίκαια: Άνδρας κρατάει όμηρο τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι του και δηλώνει οπλισμένος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr