ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρώπη πρέπει να δείξει ευελιξία στην αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης χρέους όχι μόνο από αίσθημα αλληλεγγύης αλλά για να υπερασπιστεί το κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον, δήλωσε την Τρίτη η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Φεντερίκα Μογκερίνι.
«Αν πέσει ένας, τότε θα πέσει ολόκληρο το σύστημα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένη για αυτό» σημείωσε η κ. Μογκερίνι στα περιθώρια συνάντησης των G7 στην γερμανική πόλη Λούμπεκ.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η ιταλίδα πολιτικός τόνισε πως οι υπόλοιπες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι κάτι που αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά και τις ίδιες.
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιγερ, υποστήριξε από την πλευρά του πως δεν πρέπει να λέγονται «εύκολες» κουβέντες για μια έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.























































