ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την προώθηση νομοθετικών ρυθμίσεων με τις οποίες καταργούνται ή τροποποιούνται διατάξεων των προηγούμενων ασφαλιστικών νόμων που αφορούν στις επικουρικές συντάξεις και το εφάπαξ, προωθεί η κυβέρνηση.
Οι νέες ρυθμίσεις αναμένεται να νομοθετηθούν άμεσα, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης τις έχει ήδη κοινοποιήσει τη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης, και μετά την επεξεργασία τους θα κατατεθούν στη Βουλή υπό μορφή τροπολογίας.
Με τις αλλαγές αυτές καταργείται, μεταξύ άλλων, η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για τις επικουρικές συντάξεις, που οδηγούσε σε περικοπές 7% από την αρχή του έτους και 8% από την 1η Ιουλίου 2015 και μετά.
Επίσης, αναθεωρείται ο μαθηματικός τύπος για τις εφάπαξ παροχές, και ο νέος τρόπος θα διαμορφωθεί έτσι ώστε οι εφάπαξ παροχές να μην υπολείπονται από αυτές που πήραν όσοι συνταξιοδοτήθηκαν πριν τις 31/08/2013.
























































