ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μπουτάρης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Πάνος Καμμένος, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άσχημες κουβέντες επί προσωπικού εις βάρος του Πάνου Καμμένου είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης και με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την μεταφορά των αποθεματικών των ΟΤΑ σε ειδικό λογαριασμό διαχείρισης της Τράπεζας της Ελλάδος.
Ο Γιάννης Μπουτάρης επανέλαβε τη θέση ότι θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την κυβέρνηση στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της χώρας.
Η στήριξη αυτή όμως, φαίνεται ότι περιορίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ. «Το χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ’ το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαια και κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω το σχοινί, ένα πράγμα» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
























































