ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Τράπεζα της Ελλάδος,


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία καθίσταται αναδρομικά υποχρεωτική η μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων και των προθεσμιακών καταθέσεων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να βρει χρήματα για πληρωμή μισθών, συντάξεων και την αποπληρωμή του ΔΝΤ.
To Bloomberg γράφει ότι η κυβέρνηση μπορεί να εξασφαλίσει το ποσό των 2 δισ. ευρώ μέσω των διαθεσίμων των φορέων της γενικής κυβέρνησης.
Ωστόσο, όπως σχολιάζει το πρακτορείο, αυτή η κίνηση της κυβέρνησης ώθησε ακόμη υψηλότερα τις αποδόσεις των 3ετών ομολόγων, στα υψηλότερα επίπεδα από την αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας το 2012.
«Η κίνηση αυτή, που θυμίζει βήματα που έκανε η Αργεντινή όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με ανεπάρκεια των ταμειακών της διαθεσίμων κατά την τελευταία δεκαετία, δείχνει πως ο χρόνος εξαντλείται για τον Τσίπρα», τονίζει το πρακτορείο.
























































