ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατηγόρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι εγκαταλείπουν τους μετανάστες στην τύχη τους και ότι «τους αφήνουν να πεθάνουν», έπειτα από μια σειρά ναυαγίων που κόστισαν τη ζωή σε εκατοντάδες μετανάστες στη Μεσόγειο.
«Αν οι άνθρωποι αυτοί αναζητούν καταφύγιο στις ευρωπαϊκές χώρες αφού εγκατέλειψαν τις πατρίδες τους, τότε πώς μπορούμε να αφήνουμε τις βάρκες τους να βυθίζονται και να τους αφήνουμε να πεθαίνουν;», διερωτήθηκε ο Ερντογάν.
«Καταδικάζω την πολιτική των Δυτικών. Δεν μπορούμε να τη δεχθούμε», πρόσθεσε έπειτα από μια συνάντηση που είχε με τον Ιρακινό ομόλογό του Φουάντ Μάσουμ, υπενθυμίζοντας ότι η Τουρκία υποδέχεται σχεδόν δύο εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες.
Από την έναρξη του συριακού εμφυλίου, η τουρκική κυβέρνηση κατηγορεί τακτικά τη διεθνή κοινότητα ότι δεν αναλαμβάνει το μερίδιο που της αναλογεί από τους πρόσφυγες.























































