ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Δημήτρης Στρατούλης,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τροπολογία που θα δίνει τη δυνατότητα στις διοικήσεις ασφαλιστικών Ταμείων να συγκροτούν κλιμάκια για την αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής, αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες μέρες στη Βουλή ο Δημήτρης Στρατούλης.
Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους εργαζομένων στο ΙΚΑ, τα ειδικά κλιμάκια θα διενεργούν «επιτόπιους, τακτικούς και έκτακτους ελέγχους» και θα στελεχωθούν «με τη συμμετοχή των εργαζομένων που μπορούν να κάνουν αυτή την δουλειά».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Στρατούλης τόνισε πως περιμένει την έγκριση της κυβέρνησης για «εκατοντάδες προσλήψεις» μέσα στο 2015, αλλά και την επαναφορά περίπου 150 εργαζομένων, που απολύθηκαν μέσω διαθεσιμότητας.
«Δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός, εξηγώντας πως η τροπολογία που αναστέλλει τις σχετικές «μνημονιακές διατάξεις» έχει ήδη σταλεί στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης.























































