ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο γραφείο του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, όταν ο πρόεδρος των εργαζόμενων στον Δήμο, Βασίλης Πολυμερόπουλος, επιτέθηκε φραστικά κατά των συνεργατών του, και ειδικότερα κατά του γραμματέα του δήμου, για τις κατ΄ ανάθεση επιλογές διευθυντικών θέσεων σε μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Όπως καταγγέλλει στα parapolitika.gr ο κ.Πολυμερόπουλος, τον τελευταίο μήνα το «σύστημα Καμίνη» έχει προχωρήσει σε τοποθετήσεις διευθυντικών στελεχών με αμιγώς “πασοκικά” κριτήρια.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως παρόλο που ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής προέρχεται από τη ΔΑΚΕ, στις κάλπες του περασμένου Ιανουαρίου εξελέγη με πλειοψηφία 70% από τους εργαζόμενους του δήμου, ψηφισθείς δηλαδή διακομματικά, παρότι κατέβηκε με τη «σημαία» της γαλάζιας παράταξης.
























































