ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Brussels Group, Αλέξης Τσίπρας, Απολύσεις, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Μέγαρο Μαξίμου, Ομαδικές Απολύσεις, Συντάξεις,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πιο κρίσιμη καμπή των διαπραγματεύσεων κλήθηκε την Κυριακή το απόγευμα έκτακτη συνεδρίαση της ομάδας πολιτικής διαπραγμάτευσης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Αλέξη Τσίπρα.
Η κυβέρνηση εξετάζει και θέτει επί τάπητος τα νέα δεδομένα προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση.
Το θέμα της συζήτησης είναι πώς θα αντιμετωπιστεί η εμμονή κυρίως του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε περικοπές συντάξεων και απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.
Εν τω μεταξύ οι διαπραγματεύσεις στο Brussels Group πήραν παράταση και για Δευτέρα, αφού ο πρώτος γύρος συνομιλιών, που ξεκίνησε την Πέμπτη και ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, δεν επέφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
“Υπάρχουν προβλήματα σε πολλά θέματα, με τα εργασιακά και το ασφαλιστικό να είναι τα πιο σημαντικά” έλεγαν πηγές των τεχνοκρατών δίνοντας όμως και ένα θετικό μήνυμα μιλώντας για βελτιωμένο κλίμα στις συζητήσεις με την ανανεωμένη ελληνική ομάδα.
























































