ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσιγγάνοι παρήγγειλαν φαγητό και λήστεψαν τον ντελιβερά!

Τσιγγάνοι παρήγγειλαν φαγητό και λήστεψαν τον ντελιβερά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δρομολόγιο του τρόμου ήταν το τελευταίο ενός 35χρονου που βγάζει τα προς το ζην κάνοντας διανομές φαγητού για λογαριασμό γνωστού καταστήματος εστίασης της Πρέβεζας, καθώς δέχθηκε επίθεση από τους τσιγγάνους που έκαναν την παραγγελία!

Ο άτυχος διανομέας έφτασε το βράδυ της Κυριακής στην βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας για να παραδώσει την παραγγελία στον καταυλισμό τσιγγάνων της περιοχής αλλά, μόλις ζήτησε να πληρωθεί τα 40 ευρώ που κόστιζε, βρέθηκε στα χέρια των νεαρών που αρνήθηκαν να πληρώσουν και άρχισαν να τον χτυπούν άγρια ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος!

Οι δράστες άρπαξαν την παραγγελία και έγιναν καπνός, ενώ ο 35χρονος υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ανέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πρέβεζας, που όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Πώς ξεσκεπάστηκε η απάτη μετά από καταγγελία

Σέρρες: Σύλληψη 36χρονου για τον θάνατο του πατέρα του

Συναγερμός στη Σύρο για απειλή για βόμβα στο ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris» – Εμπλοκή της Σιν Μπετ

Διπλή δολοφονία στις Λιβανάτες: 45χρονος σκότωσε τα δύο ανίψια του 23 και 26 ετών

Ίλιον: Συνελήφθη 18χρονος που μαχαίρωσε τον 61χρονο πατέρα του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr